Okul Müdürü Aydın Olgun'un konuklarına hoşgeldin dediği ve öğrencilere başarılar dileyen konuşmasından sonra öğrenciler adına konuşan 2019 Yılı Okul 1'incisi Ata Yoldaş Balta, "Bizler bir mevsim, bir çiçek gibi bu okuldan gelip geçiyoruz. Başkalarının da geçtiği, geçeceği gibi. Mevsim bitecek fakat bizler başka iklimlerde çiçek açmaya devam edeceğiz.
Martin Luther King'in de dediği gibi eğer sizden sokakları süpürmeniz istenirse Michelancola'nın resim yaptığı, Bethoven'in beste yaptığı, Şekspir'i şiir yazdığı gibi süpürün. O kadar güzel süpürün ki, gökteki ve yerdeki herkes burada işini çok iyi yapan dünyanın en iyi çöpçüsü desin.
Yani demem o ki ne olursak olalım, ne iş yaparsak yapalım. Onu en iyi şekilde yapalım. Belki de bundan daha önemlisi iyi insan olalım. Lütfen iyi insan olalım. Tam da bu noktada iyi insan olmamız için çabalayan ve bizlere emeklerini esirgemeyen değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyor ve saygıyla ellerinden öpüyorum. Bu süreçte daima yanımda olan, başarmam için beni sürekli destekleyen aileme de huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sizi çok seviyorum. Herkese çok teşekkür ederim."
Öğrencilerin belgeleri verildikten sonra toplu fotoğraf çekildi ve kepler havaya fırlatıldı. Gece ise orkestra eşliğinde eğlenildi.

Editör: Haber Merkezi