Başkan Cavit Öztürk çocuklara bol bol kitap okumalarını tavsiye ederek “Okumanın ve öğrenmenin yaşının olmadığı gerçeğini unutmayın. İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul; bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan bir eğitim yuvasıdır. Eğitim görmek hayatımızın önemli aşamalarından birisi. Hayatımızın tamamını etkileyen eğitim sürecinde hepinize ayrı ayrı başarı diliyorum”

YOLUMUZA IŞIK TUTACAKLAR
Başkan Öztürk ilk kez okullu olan miniklere seslenerek “Eğitim ve öğretim, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için en fazla önem verilmesi gereken konudur. Uzun bir tatilin sonunda başlayan yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, okula yeni başlayan miniklere de hayırlı uğurlu olsun diyorum. Biliyorum ki çocuklarımızın eğitim-öğretim hayatına ilk adımlarını attıklarında en büyük destek ebeveynlerinden ve öğretmenlerinden gelecek. Temennimiz o ki yolumuza ışık tutacak çocuklarımız eğitim yuvalarına çabuk adapte olsunlar.”

DEĞERLİ VELİLER
Ülkemizin geleceğini inşa edecek çocuklarımızın eğitim-öğretim hayatlarında başarılı olmaları için sizlere büyük görevler düşmektedir. Kıyafetlerini aldık, kırtasiye ihtiyaçlarını giderdik demek iyi bir eğitim için yeterli değil. Çocuklarımızın okulu, öğretmeni ile iyi bir diyalog içerisinde olup, okul-aile-öğrenci üçgenini sağlam oluşturursak başarı kaçınılmaz olacaktır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için yeni eğitim ve öğretim yılında da sizlere büyük görevler düşmektedir. Her zaman olduğu gibi üzerinize düşen görevleri layıkıyla yapacağınıza inancım tam” dedi

BAŞARILAR DİLERİM
Ülkemizin geleceğini şekillendirecek çocuklarımızı eğiten öğretmenlerimiz. Ne kadar kutsal bir görev yaptığınızı anlatmaya gerek yok. Kutsal görevinizi her zaman olduğu gibi yerine getireceğinizden zerre şüphem yok. Bu duygu ve düşüncelerle 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere velilerimize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına başarılar getirmesini diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi