Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi gönüllüleri, Murtaza Erdoğan İlkokulunda "Her Lisenin Bir Köy Okulu Olsun" projesi kapsamında kütüphane oluşturdu.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezine bağlı gönüllü gençler, okullarında oluşturdukları kampanya ile kitap bağışı topladı ve köy okulu için kitaplık yaptırdı. Aynı zamanda kütüphane köşesi için merdivenlere ve alandaki kapıya kitapla ilgili özdeyişlerden oluşan giydirmeler yaptırdı. 

----


Hazırlıklar sonrası gönüllü gençler ve öğretmenler tarafından kütüphane köşesi için çeşitli desenlendirme çalışmaları yapıldı. Herkesin içini ısıtan, kitap sevgisini artıran ve birileri için iyilik yapmanın mutluluğunu hissettiren bir tablo oluştu. 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy; “Projenin her aşamasında desteklerini esirgemeyen başta Vali Mustafa Büyük Kız AİHL Okul Müdürü Yakup Kalaycı, öğretmenlerimiz Ebru Şengül Hüner, Sema Muslu, gönüllü gençlerimiz ve okullarının kapısını bizlere açan Murtaza Erdoğan İlkokulu Müdürü Murat Okay’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi