Cumartesi günü LGS sınavına girecek 366 öğrencisine sınav öncesi moral olması ve okul yönetiminin öğretmenlerinin yanlarında olduğunu hissetmesi amacıyla organize edilen online mezuniyet gecesi öğrencilerinden ve velilerden büyük övgü aldı.

Dört yıllık ortaokul maratonunun sonuna gelen 8. Sınıf öğrencileri için hazırlanan mezuniyet törenlerinde duygu dolu anlar yaşandı. Arkadaşlarıyla öğretmenleriyle birlikte el ele kol kola yaşayamadıkları mezuniyetlerinin üzüntüsünü duyan öğrenciler online mezuniyet töreniyle büyük moral depoladılar.

[[f:YeniSakarya54/videos/342009416787708/]]

 

Mezuniyet töreninde okul öğretmenlerinin  öğrencilerine yönelik yaptığı paylaşımların ardından konuşan Okul Müdürü Hüseyin Mutlu, cumartesi günü yapılacak olan sınavda tüm öğrencilere başarılar dilerken, çevrimiçi araçlarla düzenlenecek olan okul yıllığı ve mezuniyet diplomalarının lise tercih dönemi geldiğinde kendilerine teslim edileceğini belirtti.

Öğrenci ve veliler tarafından büyük bir mutlulukla karşılanan Online Mezuniyet Töreni, okulun Korona günlüklerine hoş anılar bıraktı. Mezuniyet slaytının izlendiği program sonunda öğrenciler hep bir ağızdan “Mithatpaşa’lı olmak ayrıcaklıktır” dediler.

Editör: Haber Merkezi