19 Mayıs’la ilgili soruların yer aldığı ödüllü bilgi yarışması Quizizz programı üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Okulun sosyal bilgiler zümresi öğretmenleri Rıfat Naci Çelik, Mustafa Mertkanlı ve Nazan Doğan'ın hazırlayarak sunduğu yarışmayı Müdür Yardımcısı Şafak Çam organize etti.

19 Mayıs günü duyurusu yapılan ve saat 18.00’de gönderilen linkten bağlanarak yarışmaya katılan öğrenciler 23 soruya en hızlı ve doğru şekilde cevap vermek için kıyasıya yarıştı. 235 öğrencinin katıldığı Quizizz yarışmasında 19 Mayıs Milli Mücadele ve Atatürk konulu sorular soruldu. Yarışma sayesinde hem bilgilerini hatırlayan, hem öğrenen hem de eğlenen öğrenciler 19 Mayıs coşkusunu evlerinden yaşadı.

MÜDÜR HÜSEYİN MUTLU'DAN TEŞEKKÜR

Mithatpaşa Ortaokulu Müdürü Hüseyin Mutlu, uzaktan eğitimde de okulun dört duvardan ibaret olmadığını ve bunun her yapılan etkinlikte hissettirilmesi gerektiğini vurgulayarak bu süreçte yapılacak her türlü yeni etkinliğin öğrencinin öğrenme istediğini ve merakını ayakta tutacağını ifade etti. Okul Müdürü Hüseyin Mutlu; “Tüm gayemiz geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerini sağlamaktır. Her zaman yapılacak bir şey vardır. Öğretmenlerimizin hazırladığı sürprizle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu öğrencilerimize evlerinde de yaşatmak istedik. Yarışma sonrasında aldığımız geri dönüşler bizleri çok mutlu etti. Her bayram coşkusu ile yaşanmalıdır. Emeği geçen herkese öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi