Özel sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi amacıyla Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasının destek verdiği proje okulu çalışmalarında SATSO Motorlu Araçlar Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden sonra Adapazarı SATSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de proje okulu olarak ilimize kazandırıldı.
Millî Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında imzalanan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında proje okulu sayısındaki artış mesleki eğitim alanında sevinçle karşılandı.
Mesleki eğitimin öneminin arttığı günümüzde, yerelde sanayinin ve insan kaynağının ihtiyaçları göz önünde bulundurularak eğitim camiasına kazandırılan yeni proje okulunun hayırlı olmasını dileyen İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, meslek liselerimizde uygulamalı eğitimlerle nitelikli olarak yetişen gençlerimizin üretime dayalı sanayi sektörünün ana eleman ihtiyacını da giderdiğini vurguladı. Durmuş, çalışmada emeği geçenlere ve proje okullarına her türlü desteği veren Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi