‘Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor’ projesi kapsamında Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi moda tasarımı alanı, yiyecek ve içecek hizmetleri alanı ve el sanatları teknolojisi alanı öğretmen ve öğrencileri, hazırladıkları ürünlerle bir aileye ziyarette bulundu.

HEPSİ EL EMEĞİ
Moda tasarımı alanı öğretmen ve öğrencilerin hazırladıkları nevresim takımıyla, yiyecek ve içecek hizmetleri alanı öğretmen ve öğrencilerin kendi elleriyle hazırladıkları ramazan erzakı paketi ve iftar için hazırladıkları ev yemekleri ile el sanatları teknolojisi alanı öğretmen ve öğrenciler okulun ismini, amblemini ve projenin adını taşıyan el çantayla birlikte projeye destek verdi.

BİLGİLENDİRME VE BAKIM-ONARIM
Aynı zamanda aileye yiyecek ve içecek hizmetleri alanı öğrencileri tarafından ‘gıda güvenliği, hijyen ve ev kazaları’ konusunda bilgilendirme yapıldı. Ailenin gerekli görülen kıyafet bakımı ve dikiş onarımları moda tasarımı alanı öğrencileri tarafından da yapıldı.
Projeye ilişkin yapılan açıklamada; “Başta projenin yürütülmesinde emeği geçen ve özverili bir şekilde çalışan moda tasarımı alanı, yiyecek ve içecek hizmetleri alanı ve el sanatları teknolojisi alanı öğretmenleri ve öğrencileri olmak üzere, okul idaresine ve diğer emeği geçen personellerimize teşekkür ederiz.” denildi.

Editör: Haber Merkezi