Türk Eğitim Sendikası Hendek İlçe Başkanı Kutluay Benli; “Eğitimde yarışın arttığı dönemde, sınavla öğrenci alan nitelikli okulların en başarılı ve en çok tercih edilenlerinden fen lisesinin. Hendek’te olmaması nedeniyle yıllardır büyük eksiklik yaşanıyordu.

İlçemizin sanayi şehri olması sonucu işsizliğin olmaması, artık nitelikli bir okul olan fen lisesinin de ilçemizde açılacak olması nedeniyle hem bölgemizde hem de tüm Türkiye’de tercih edilecek ve eğitim fakültemiz gibi ilçemizin tanıtımına da büyük bir katkı sağlayacak” dedi.

Fen lisesinin Hendek’e kazandırılmasında kafa yoran emeği geçen herkesi tebrik eden Kutluay Benli, bu tür yatırımların bakanlık nezdinde güçlü bir siyasi irade tarafından takip edilmesi neticesinde ancak alınabildiğini söyledi.

Kutluay Benli şöyle devam etti; “Okulun belediyemizce yapımının üstlenmesi, MHP gurup başkanı Sakarya Milletvekilimiz Levent Bülbül ve Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’nun ısrarlı takipleri ve sonucunda ilçemize böyle büyük bir eser kazandırılmıştır. Bizlerde eğitim Sendikası olarak sayın vekilimize ve taşın altına elini koyan Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na teşekkür ediyoruz.” dedi

Editör: Haber Merkezi