2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama programı çerçevesinde ilimizin başarılı okullarından Adapazarı Atatürk İlkokulunda öğrenciler, okula geldiklerinde kırmızı halıda ve canlı müzik eşliğinde şeker ikramı ile karşılandı

Öğrencilerin kendilerini farklı ve değerli hissetmelerini sağlamak, eğitim öğretimin önemini vurgulamak için yapılan karşılamadan veli ve öğrenciler büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Okul Müdürü Tekin Ateş, İlköğretim Haftası kutlamaları çerçevesinde programın bir parçası olarak yapılan karşılama ile öğrencilerde bir heyecan oluşturularak kendilerini değerli hissetmelerinin amaçlandığını, bir öğrencinin gerçekten mutlu olmasının, okul ve sosyal hayat başarısını da beraberinde getireceğini ifade etti.

DİLEK BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKILDI

İlköğretim Haftası kutlama programı okul bahçesinde şiirler, dans gösterileri, folklor gösterileri, öğrenci dileklerini içeren dilek balonlarının gökyüzüne bırakılması, dilek ağacına öğrenci dileklerinin yazılması, öğrencilere verilen çeşitli hediyeler ile velilerin de katılımları ile coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.

Program sonrası 4. Sınıf öğrencileri renkli kıyafet ve kostümleri ile ellerinde eğitim öğretimin önemini anlatan pankart ve dövizler ile Çark Caddesi’nden Demokrasi Meydanı’na kadar yürüyerek “Okuluma Kavuştum” dans gösterilerini sergileyip cadde boyunca vatandaşların alkışları ile okullarına geri döndü.

Editör: Haber Merkezi