Sakarya Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürlüğü ve gönüllüler Selma Demir, Yalçın Yayla, Nilüfer Bağlama, Semra Topkaya, Kubilay Demir, Sevda Akbaba, Eylül Tanış, Dilay Atmaca, Derya Güzelhan, Adil Çerez, Ülkü Güzelhan, Deniz Arslan, Cem- Gülçin  Kayabaşı, Nil Yakışan, Betül-Melih Kirendibi, İlayda Erdem, Büşra Garip, Gürcan Bayrak, Selim-Özben Berber,  Serdar Demir ile iş insanları Mine Taş, Semih Yüksel, Mehmet Şahin,  Muhammet Ahmet Altan, Emre Gülter, Tanju Irmak, Atakan Dolutaş, Bülent Özsaygılı, İbrahim Uslu, Ulus Erdoğan, Mine Uçar, Bilal Er, Ammar Ali Muhi Al-qaysi ve adı geçmeyen onlarca kişinin destekleriyle, Arifiye Çocuk  Sevgi Evleri’ndeki 7-18 yaş gurubundaki 39 çocuk için, ‘Kimsesiz Değil, Hepimizin Çocukları’ sloganıyla farkındalık etkinliği düzenlendi.

GÜZEL BİR GÜN

Etkinlik kapsamında ilk grup 13-18 yaş arasındaki çocuklar, Serdivan AVM’de kışlık alışverişlerini gönüllerince yapıp Edeler Gurme’de akşam yemeği yedi ve ardından Tiesto Cafe’de karaoke yaptı. İkinci gün 7-13 yaş arası çocuklar Kipa AVM’de alışveriş yaptı, oyun kampüsünde gönüllerince oyunlarını oynayıp Baytar Steakhouse’ta yemek yedikten sonra, doğum günü olan çocukların doğum günü pasta kesilerek kutlandı.

Yapılan farkındalık etkinliğinde öncelikle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Arifiye Sevgi Evleri çalışanları; “Gönüllülere emekleri ve çabaları için minnettarız. Yine adı geçenlere, çocukların gülümsemelerini sağladıkları, onlara yalnız olmadıklarını hissettirdikleri, maddi manevi destekleri için teşekkür ediyoruz. Onlar kimsesiz değil hepimizin çocukları.” dedi.

Editör: Haber Merkezi