SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen törene Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan, Karasu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Zafer Tatlı, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

BU YIL 131 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU
Karasu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Zafer Tatlı,  “Bu yıl Karasu Meslek Yüksek Okulu, Bilgisayar Teknoloji Programından 31, Makine Programından 32, Kaynak Teknolojisi Programından 15, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programından 18, Turizm Otel İşletmecilik Programından 35 olmak üzere toplam 131 öğrenci mezun oldu. Hepsinin yolu ve bahtı açık olsun. Meslek Yüksek Okulu mezunlarımızı sevgiyle ve idealleriyle uğurluyorum’’ ifadelerini kullandı.

NİTELİKLERİ YÜKSEK BİREYLER
Prof. Dr. Tatlı, “Okulumuzun misyonu katılımcı, paylaşımcı, araştırmacı, özgür ve çağdaş bir eğitim öğretim kültürü oluşturmak suretiyle toplumsal değerlere saygılı, evrensel düzeyde bilgiye ve uygulama becerisine sahip, ahlaki mesleki nitelikleri yüksek bireyler yetiştirmektir. Bu misyonun gereklerinden biri olarak da üniversitemiz meslek yüksekokulları ile iş dünyası arasında iş birliği yapılmaktadır’’ dedi.
Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencisi Mustafa Uluğ okul birincisi oldu. Tören, mezuniyet yemini ve kep fırlatılmasının ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi