Soğuk kış günlerinde tüm toplumun içini ısıtan örnek davranışın sahibi Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 10.sınıf öğrencisi Sümeyye Yılmaz, Okul Müdürü Yakup Kalaycı ve Müdür Yardımcısı Haluk Kıral ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’u ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş, 2018 yılı iyilik ödüllerine aday gösterilebilecek olayın kahramanı Sümeyye Yılmaz’a hırka hediye etti.

DURMUŞ'TAN KUTLAMA
İl Milli Eğitim Müdürlüğü Basın Bürosu tarafından servis edilen olayın ulusal ve yerel medyamız ile sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı da olayı yakından takip ederek merhamet duygularımızı kabartan Sümeyye Yılmaz’ı, Sakarya eğitim camiasını ve öğretmenleri kutladı. 

TEBRİK ETTİ
İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, sokak hayvanlarına karşı duyarlı olunması gerektiğini tüm topluma bir kez daha hatırlatan Sümeyye Yılmaz’ı tebrik ederken, annesini de telefonla arayarak böyle bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür etti. Durmuş ayrıca, gururlandıran örnek Sümeyye Yılmaz’ı yetiştiren öğretmen ve okul yöneticilerini de kutladı.

Editör: Haber Merkezi