Katıldıkları yerel–ulusal ve uluslararası kısa film yarışmalarında yedi yılda 2’si uluslararası festivalde gösterim hakkı, 5’i Türkiye birinciliği, biri il birinciliği olmak üzere toplamda 14 derecesi olan radyo televizyon alanı 20. kısa filminin çekimlerini tamamladı.
Bölüm öğrencilerinden Berra Birteksöz’ün senaryosunu yazdığı, M. Ertan Kanur’un yönetmenliğini yaptığı, kamera arkasında da H. Onur Özgeroğlu ve Buse İlayda Yenigün’ün yer aldığı filmin çekimleri tamamlandı.

ASPERGER SENDROMU
Mesleki gelişimlerine katkıda bulunan “Provare” isimli filmlerinde “Asperger Sendromu’nu” ele alan öğrenciler başarılı sonuçlar alacaklarına inandıklarını belirtti. Radyo-TV Bölüm Şefi Zeki Beyhan, senaryo çalışmalarına nisan ayında başlanan filmin çekim ve montaj çalışmalarının bittiğini, öğrencilerinin yine özgün bir fikirden yola çıkarak başarılı bir film çektiklerini söyledi. Yıllardır başarıdan başarıya koşan radyo-TV alanının artık kısa film yarışmalarında Türkiye çapında tanındığını vurgulayan Beyhan, öğrencilerine başarı diledi.
Okul Müdürü Hüseyin Ünsal İskender ise, filmin bundan önceki yıllarda olduğu gibi yine gurur duyacakları sonuçlar elde edeceğine emin olduğunu belirterek projede yer alan öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi