Ölçme Değerlendirme Merkezinde yapılan toplantıda il genelinde yıl boyunca yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi sunuldu. LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrenciler ve diğer ara sınıflarla ilgili yürütülen kazanım izleme sınavları, koçluk sistemi, soru hazırlanması, çözüm videoları ve çevrim içi faaliyetler hakkında bilgiler verildi.

HAZIRLIKLAR GÖZDEN GEÇİRİLDİ

LGS ve YKS'nin her yönden ele alındığı toplantıda tüm ilçelerin ve okulların son üç yılda ortaya koydukları performansları incelendi. Her ilçenin ve okulun kendi sonuçlarına göre değerlendirildiği toplantıda ayrıca okulların yeni eğitim-öğretim yılına başlamasıyla ilgili hazırlıklar da gözden geçirildi.

BAKANLIK KARARI BEKLENİYOR

Toplantı sonunda değerlendirmede bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Sakarya ili genelinde okulların açılmasıyla ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade ederek Millî Eğitim Bakanlığı tarafından alınacak kararlar doğrultusunda ilimizde eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayabileceklerini belirtti.

DURMUŞ’TAN TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantı gündemindeki konuların titizlikle değerlendirildiği toplantıda, sonuçları açıklanan LGS ve YKS’de öğrencilerimizin başarılı olduklarını ifade eden Durmuş, sınavlar ve diğer eğitim çalışmalarında gayret gösteren ilçe millî eğitim müdürleri başta olmak üzere okul yöneticilerine, öğretmenlere, öğrencilere, velilere ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki tüm birimlere teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi