“DAHA HOŞGÖRÜLÜ OLMALIYIZ”
Adabilim Ortaokulu 6. Sınıf öğrencileri okumuş oldukları yazar Özkan Öze’ye ait olan ‘Dersimiz Güzel Ahlak’ kitabının kritiğini Meslek Yüksek Okulu müdür yardımcısı ve öğretim görevlisi Aykut Yılmaz ile birlikte gerçekleştirdi. Kritik öncesi ise okul müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Gümüş öğrencilerle tanışarak kısa bir selamlama konuşması yaptı. Soru cevap şeklinde ve samimi bir havada geçen kritikte öğretim görevlisi Aykut Yılmaz öğrencilere okuduklarının ve öğrendiklerinin kendilerinde davranış değişikliğine sebep olması tavsiyesinde bulunarak “Daha sabırlı, daha hoşgörülü ve daha sabırlı olmalıyız. Hırsla değil azimle çalışmalı, paylaşmayı öğrenmeli, davranışlarımızı doğru yönlendirmeliyiz.” dedi.

BİREYSEL ÇABALAR ÖNEMLİ
Toplumdaki değişimlerin bireysel çabalarla gerçekleştiğine dikkat çeken Yılmaz “Aslında toplumda bir şeylerin düzelmesi için bireysel çabalara ihtiyaç var. Affedici ve hoşgörülü olduğumuzda hayatımızın ne kadar kolaylaştığını ve güzelleştiğini göreceğiz” dedi.

FARKLI PROJELERDE YAPILABİLİR
Kritik sonrası sınıf öğretmeni Hacer Yılmaz yoğun bir mesainin arasında kendilerine vakit ayırdığı için Meslek Yüksek Okulu müdür yardımcısı ve öğretim görevlisi Aykut Yılmaz’a teşekkür ederek iki okul arasında farklı projelerle de bir araya gelmek istediklerini belirterek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Editör: Haber Merkezi