AİLELERE TEBRİK
Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan, Hendek Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan, Hendek İlçe Emniyet müdürü Şevket İlhan, Geyve MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nermin Akyel,  Daire Amirleri ve Öğretim Elemanları teşrifleriyle gerçekleşen törene öğrenci ailelerinin de yoğun ilgi gösterdi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ve Hendek MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nihat Kurt’un açılış konuşmasıyla başladı. KURT konuşmasında öncelikle velilere seslenerek mezun öğrencilerin bu başarısında ailelerinin desteğinin yadsınamaz olduğunu belirterek, aileleri tebrik ederken, öğrencilere SAÜ Hendek MYO’dan mezun olarak başlattıkları mesleki yolculuklarında iş ve sosyal hayatlarında gösterdikleri davranışlarıyla Hendek MYO’nun saygın temsilcileri olmanın sorumluluğuyla hareket etmeleri tavsiyesinde bulundu. Mezunlara bundan sonraki yaşamlarında başarılarının katlanarak artacağı, mutlu ve aydınlık bir gelecek diledi.

BELGE VE HEDİYE
Tören bölümlerinde onur ve yüksek onur belgesi alan ve mezuniyet sevincini yaşamaya hak kazanan tüm öğrencilerin tören diplomaları ile bölüm birincilerinin belge ve hediye takdimiyle devam etti. Elektrik ve Enerji Bölümü Birincisi Mehmet Can Altuner, Elektronik Bölümü Birincisi Alper Kendirli, Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Makine Programı Birincisi Yusuf Yiğitoğlu, Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Makine Resim Konstrüksiyon Programı Birincisi Mücahit Coşar, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Birincisi Hüseyin Erhan Kazancı, İnşaat Teknolojisi Bölümü Birincisi Osman Tüken, Yönetim ve Organizasyon Bölümü Birincisi Selim Alkaş ve Muhasebe ve Vergi Bölümü birincisi Kübra Çiftçi’ye belge ve hediyeleri Bölüm Başkanları tarafından takdim edildi.

ÖDÜL TÖRENİ
Şüphesiz törenin en coşkulu anlarından biri okul düzeyinde dereceye giren öğrencilerin başarılarının taçlandırıldığı ödül töreniydi. 2017-2018 eğitim ve öğretim yılını okul üçüncüsü olarak tamamlayan Hüseyin Erhan Kazancı ödülü Hendek Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan ve Geyve MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nermin Akyel tarafından, okul ikincisi Kübra Çiftçi’ye ödülü Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan ve İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan tarafından, Okul birincisi Yusuf Yiğitoğlu’na ise ödülü Hendek Kaymakamı Orhan Burhan ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nihat Kurt tarafından verildi. Tören okul birincisi Yusuf Yiğitoğlu’nun mezunlara mezuniyet yeminini ettirip kep atma geleneğini gerçekleştirmesiyle son buldu. Yusuf Yiğitoğlu’nun arkadaşlarına mezuniyet coşkusunu hissetmelerini ve izleyicilere en güzel şekilde yansıtmalarını sağlamak için sevimli ve sempatik yönlendirmeleri herkes tarafından beğeniyle karşılandı.

Editör: Haber Merkezi