Ferizli Ayazoğlu Tesislerinde gerçekleştirilen veda programına okulun yeni müdürü Cemil Kurt, okul aile birliği başkanı Mustafa Tenha, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı. Yemeğin ardından yapılan konuşmalarda Ferizli Fikret-İsmet Aktekin Anadolu Lisesinde uzun yıllar görev yapan Kurucu Müdürü Ali Harbi ve müdür başyardımcısı Ahmet Akgüneş’in okulun birlik ve beraberliği noktasında önemli görevler yaptıkları dile getirildi.
Veda programında duygularını dile getiren Ferizli Fikret İsmet Aktekin Anadolu Lisesi yeni müdürü Cemil Kurt, okulun eğitim kadrosunun başarılı ve çalışkan olduğunu ifade ederek bu güzelliklerde katkısı olan herkese teşekkür etti.
Sakarya’nın en mükemmel okullarından birinde görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten okul müdürü Cemil Kurt, okulun mevcut başarısını ve iyi örnekleri bir adım daha ileriye taşımak mecburiyetinde olduklarını söyledi.
Konuşmaların ardından okulun kurucu müdürü Ali Harbi ve müdür başyardımcısı Ahmet Akgüneş’e günün anısına teşekkür plâketi ve hediyeler verildi,

Editör: Haber Merkezi