Genel Müdür Büyük, KYK’nın Eğitimciler Kampı programına katılmak için geldiği ilimizde İl Milli Eğitim Müdürlüğünü, Adapazarı ve Arifiye Halk Eğitim Merkezi’ni de ziyaret etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve milli eğitim yöneticileriyle bir araya gelen Genel Müdür Büyük ilimizdeki Hayat Boyu Öğrenme faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
----

 

Müdürlük ziyaretinden sonra yeni binasına taşınma hazırlıkları devam eden Adapazarı Halk Eğitim Merkezi ve ardından Arifiye Halk Eğitim Merkezine ziyaret gerçekleştiren Genel Müdür Büyük bazı kursları gezerek kursiyerlerle kısa süreli sohbet etti.

2023 Eğitim Vizyonu kapsamında hayat boyu öğrenme programlarına yönelik nitelik ve erişimin artırılacağını belirten Genel Müdür Yusuf Büyük, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü alanının çok geniş olduğunu ve yapacakları hizmetlerin doğrudan milletimize ulaştığını ifade etti. 
----

Türkiye’nin 81 ilinde vatandaşların ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda kurslar açtıklarını söyleyen Genel Müdür Büyük, halk eğitim merkezleri aracılığıyla açtıkları bu kurslarda yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza hizmet götürmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Editör: Haber Merkezi