DURMUŞ YAKINDAN TAKİP EDİYOR
Gazeteciliğe merak saran öğrenciler kurdukları 7-Haber.com sitesiyle geleceğin usta gazetecileri olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar. Çalışmalarında meslekteki büyüklerinden destek almayı da ihmal etmeyen genç gazetecilerin bu güzel uğraşlarını İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da yakından takip ediyor.

DURMUŞ TAVSİYELERDE BULUNDU
Adapazarı İHO Müdürü Ömer Bayraktaroğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette 7-Haber.com sitesini hazırlayan öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş, örnek çalışmalarından dolayı birer teşekkür belgesi takdim etti. Gençlerden sitelerinin sloganı olan “Doğru Haber” vermekten hiçbir zaman vazgeçmemelerini isteyen Durmuş, yayınlarında şiddet içerikli haberler yerine topluma güzel mesajlar veren haberleri daha çok tercih etmeleri tavsiyesinde bulundu.

BASIN İLAN KURUMU’NUN DESTEĞİ
Basın İlan Kurumu’nun arayüz desteğiyle kısa zamanda büyük beğeni gören 7-Haber.com sitesi editörü öğrenciler; Muhammed Ali Yıldız, Akif Bera Durmuş, Mustafa Gürkan Türk, Bahadır Bereke, Taha Yasin Olaş çalışmalarına destek veren İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş’a teşekkür ederek, eğitimlerini aksatmadan sürdürecekleri bu alanda gazetecilik mesleğinin sorumluluğu içinde hareket edeceklerinin sözünü verdiler.

Editör: Haber Merkezi