Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Projeler Birimi ve Dijital Yönetim Biriminin rehberliğinde hazırlanan, Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi Proje Koordinatörü Kadir Demirkaynak’ın eğitmenliğinde “Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2021 Programı Tanıtımı” gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi Proje Koordinatörü Kadir Demirkaynak, “Destekleme çalışmalarıyla okullar ve bölgeler arasındaki başarı farkını azaltarak gelişen, üreten, millî ve manevi değerlerini ön planda tutarak ilerleyen bireylerin yetişmesine katkı sağlamak önceliğimizdir.” dedi.

YENİLİK YOLUNDAKİ DOĞRU HAMLELER

Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, ERDEM Projesi Destek 2021 Programı kapsamında öğrencilerin çok yönlü yetişmesi amacıyla yürütülen süreci başından sonuna kadar en güzel şekliyle değerlendiren Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi Proje Koordinatörü Kadir Demirkaynak’a teşekkür etti.

Bakırtaş; “Millî ve manevi değerlere sahip çıkan, gelişim yolunda yenilikleri takip eden, mevcut imkânları doğru hamlelerle farklılaştıran ve özgün projelerle kendi imzasını oluşturan okullarımızın ve öğrencilerimizin her daim yanındayız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi