Adabilim Okulları 12. sınıf öğrencilerinden Muaz Köse’nin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Yenilen yemeğin ardından davetlilere öğrencilerin fotoğraflarından oluşan bir sinevizyon gösterisi sunuldu. Daha sonra Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Bademli'nin takdimi ile öğrencilerimize öğretmenleri tarafından plaketleri verildi. Okul birincisi olarak mezun olan Mete Gül isimli öğrencinin plaketi de Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Şahin tarafından verildi.

“SINAV BİR EŞİKTİR”
Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Şahin “Öğrencilerimiz, öğretmenleri ile birlikte özverili bir şekilde çalışarak bugüne geldiler. Bu noktadan sonra biz tüm kalbimizle ve dualarımızla öğrencilerimizin yanındayız. Onları önemli bir sınav bekliyor ama şunu unutmamalarını istiyoruz. Bu sınav bir eşiktir ama asla hayatlarının en önemli sınavı değil. Biz bu süreçte onları hayatın gerçek sınavına da hazırlamaya çalıştık. Sonuç ne olursa olsun hayatlarının bundan sonraki sürecinde de onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ardından öğrenciler sürpriz yaparak, öğretmenleri için hazırladıkları ve her birine özel metin yazdıkları plaketleri öğretmenlerine takdim etti. Gece havai fişek gösterileri ve hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile son bulundu.

Editör: Haber Merkezi