Birleşik Arap Emirliklerinden olan Dubai, 7 Emirliğin içinde bulunan ve en büyük ikinci yüz ölçümüne sahiptir. Küçük bir sahil kasabası olan Dubai günümüzde ise Orta Doğu’da turizmin kalbinin attığı bir merkez haline gelmiştir. Son yıllarda büyük gelişmeler kaydeden inşaat sektörünün yanı sıra bütün yıl boyunca Dubai’ye hâkim olan sıcak havanın etkisi sayesinde turizm yıl boyunca canlılığını korumaktadır. Dubai, birbirinden farklı sektörde olan kişilere istihdam sağlama konusunda oldukça geniş bir yelpazeye de sahiptir.

Dünyanın hemen hemen her yerinden ziyaretçisi bulunan Dubai ve 6 Emirlik, ana dilinin İngilizce olmamasına rağmen en fazla İngilizce konuşulan ülkeler arasında yer almaktadır. Dubai dünyanın her yerinden gelen turist ve öğrenciler ile oldukça dikkat çeken bir Orta Doğu ülkesidir. Dubai’de işsizlik neredeyse hiç yoktur. Ayrıca yaşam kalitesi bakımından da Emirlik sınırları içinde yaşayan kişilerin yaşam standartları oldukça iyi durumdadır. Dubai’de suç işlenme oranları da oldukça azdır. Bu yüzden yaşanabilir ülkeler arasında yer alır.

Dubai’de İngilizce Dil Eğitimi

Gün geçtikçe globalleşen dünyada en büyük ihtiyaçlardan olan ortak dil konuşma gerekliliği aynı şekilde kozmopolit bir yapısı ile ön plana çıkan Dubai’de de bizi karşılamaktadır. Global şirketlerin yanı sıra kozmopolitliğin de doğurmuş olduğu gereklilik nedeniyle ülkede İngilizce dil eğitimi ihtiyacı doğmuştur. Dubai’de dil eğitimi için gidilebilecek özel eğitim kurumları bulunmaktadır. Bu dil eğitimi kurumları farklı ihtiyaçları karşılayacak eğitim seçenekleri sunmaktadır.

Dubai’de Dil Eğitimi Almanın Avantajları

Dubai’de dil eğitimi, 7 Emirlikten biri olan Dubai hem kendi para birimini kullanması hem de yaşamak için Dubai’ye giden kişiler için sunmuş olduğu uygun yaşam alternatifleri sayesinde günümüzde en çok tercih edilen seçenekler arasında yer almaktadır. Dubai’de İngilizce dilinin aktif bir şekilde kullanılmasının yanı sıra dil eğitimi alan öğrencilere sunduğu yarı zamanlı çalışma imkânları ile Dubai, İngilizce dil eğitimi veren diğer ülkeler ile kıyaslandığında öğrenciler için hem cazip bir alternatif hem de çalışma deneyimi bakımından da İngilizcelerini daha mükemmel bir hale getirmelerine yardımcı olur.

Dubai Dil Okulları Eğitim Programları

Dubai dil okulları birbirinden farklı dil eğitim seçenekleri ile karşımıza çıkmaktadır. Dubai dil okulları Genel İngilizce, Yoğun İngilizce, İş İngilizcesi ve Akademik İngilizce programlarına sahip olan eğitimleri öğrencilerine sunmaktadır. İngilizce dil eğitim programları en az 2 haftadan 36 haftaya kadar geniş bir süreye sahiptir. Öğrenciler katıldıkları eğitimin süresine bağlı olarak dil eğitimi almalarının yanı sıra okulun öğrencilere sunduğu aktivite ve etkinliklere katılma imkânına da sahip olurlar.

Dubai dil okulları 12 haftalık eğitim programlarına katılan öğrenciler Dubai’de yarı zamanlı çalışma imkânına sahip olur. 7 Emirlikten biri olan Dubai kendi para birimi olmasına rağmen dil okulu eğitimi ücretleri Dolar üzerinden yapılmaktadır.

Dubai’de Konaklama Seçenekleri ve Ücretleri

Dubai’de dil okullarının herhangi bir programına katılan öğrenciler birden fazla konaklama tercihine sahiptir. Öğrencilere sunulan seçenekler arasında oldukça lüks olan Residence tipi konaklama veya tek ve çift kişilik odalarda konaklama seçenekleri bulunur. Aynı zamanda Şehrin merkezinde de yer alan birden fazla kişinin aynı anda konakladığı seçeneklerde bulunur.

Dubai Vizesi

Dubai’nin ve Birleşik Arap Emirliklerinin herhangi bir konsolosluğu bulunmadığından dolayı vize online olarak başvuru yapan öğrenciye gönderilmektedir. Bu konuda oldukça hızlı olan Dubai vizesini 2 ya da 4 hafta gibi kısa bir sürede sonuca bağlar.

Dubai’de dil eğitimi almak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

https://www.realegitim.com/dubai-dil-okullari-dubaide-ingilizce/

Editör: Haber Merkezi