7 Şubat pazartesi günü başlayan ikinci dönemde okul ziyaretlerini sürdüren İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Yenigün Ortaokulunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Sınıfları, yenilenen okul kütüphanesini ve öğretmenler odasını ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Okul Müdürü Tayfun Yılmaz’dan eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Kütüphane ziyaretinde Sakarya Valiliğinin himayelerinde yürütülen “Bir Kitap da Senden Olsun, Sakarya’nın 1 Milyon Kitabı Olsun” kampanyası kapsamında kütüphanelerdeki kitap sayısının hızla artırılacağını ifade eden Savaşçı, okuma etkinliklerin bu dönemde yoğunluk kazanacağını belirtti.

YETENEKLİ BİREYLER
Öğretmenler odasındaki sohbette bu yıl uygulamaya koydukları #SporSakarya, #BilimSakarya, #SanatSakarya projelerinin çocuklarımız için önemli olduğuna vurgu yapan İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı amaçlarının, öğrencilerimizi akademik başarıyla birlikte sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da yetenekli bireyler olarak topluma kazandırmak olduğunu belirtti.

Spor Sakarya projesi kapsamında Sakaryasporlu futbolcuların okullarımızı ziyaret edeceklerini ifade eden Savaşçı, öğrencilerimizin de Sakaryaspor antrenmanını ziyaret etmesiyle ilgili program hazırlandığını söyledi.

Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş’ın da katıldığı ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Editör: Haber Merkezi