Ayaklı yazı tahtası modelleri, taşınabilir yapısı sayesinde istenilen yerde kullanılabiliyor. Dar mekanlarda az yer kaplamasından dolayı tercih edilen bu yazı tahtaları dershanelerde ve kurslarda eğitimcilerin tercihi oluyor. Ayrıca dilerseniz bu modelleri çocuklarınıza da satın alabilir ve gün içerisinde eğlenmelerine yardımcı olabilirsiniz.

Yazı tahtaları, farklı boyutlarda isteğe göre üretilebilir. Küçük boyutlu modeller genel olarak evlerde ve toplantılarda kullanılır. Daha büyük boyutlu tahtalar ise eğitim kurumlarında kendisine yer bulur. Kara tahtaların yerini alan bu ürünler farklı ağaç türlerinden elde edilebilir. Bu tahtalar üzerinde tebeşir yerine özel board marker kalemler kullanılır. Böylece yazı sonrasında kolayca silinir.

Ayaklı Yazı Tahtası Fiyatları
Ayaklı tahtalar genel olarak beyaz renkte üretilir. Beyaz renk üzerinde farklı renkte bulunan kalemler kolayca incelenebilir. Ayaklı yazı tahtası seçimi yaparken, fiyat ve boyut seçeneklerini değerlendirerek en doğru ürünü satın alabilirsiniz. 2019 yılının en yeni ayaklı yazı tahtası modellerini https://www.kayakirtasiye.com.tr/ayakli-yazi-tahtalari adresinden tek tıkla satın alabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi