Sakarya’nın Serdivan ilçesindeki Aydın Gürdamar Ortaokulu öğretmenleri, tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan salgın hastalık nedeniyle maddi yönden zorluklar yaşayan öğrencilerin ailelerine maddi destek ve erzak-gıda yardımında bulundu.
Aydın Gürdamar Ortaokulu yönetici ve öğretmenleri ek ders ücretleriyle, yaşanan pandemi döneminde evde kalmak zorunda olan, bu dönemde çalışamayan ihtiyaç sahibi velilerine maddi desteğin yanı sıra hazırladıkları gıda kolileriyle örnek bir davranış sergiledi.
Okulun yönetici ve öğretmenleri hazırladıkları yardımları ihtiyaç sahibi velilerin kapılarına bizzat kendileri teslim etti. Gıda kolileri üzerine yerleştirilen ve ailelere olan desteğin belirtildiği mesajı okuyan veliler duygu dolu anlar yaşadılar.

----


ÇARPICI SLOGAN
“Bir lokma, bin dua” sloganıyla yola çıkan öğretmenlerin bu düşünceli davranışı tüm çevrelerce takdirle karşılandı. 
İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş liderliğini üstlendiği meslektaşlarının tüm topluma örnek davranışlarından gurur duyduğunu belirterek, hayırsever işadamımız Haşim Gürdamar'ın genç yaşta hayatını kaybeden oğlunun anısına yaptırdığı Aydın Gürdamar Ortaokulu öğretmenlerinin okullarının ismine yakışır şekilde hareket etmesinden ayrıca büyük mutluluk yaşadığını belirtti. 
Durmuş öğretmenlik mesleğinin onurunu yücelten bu davranışlarından dolayı Aydın Gürdamar Ortaokulunun yönetici ve öğretmenlerini ayrı ayrı kutladı. Pandemi devam ettiği sürece Aydın Gürdamar Ortaokulu öğretmenlerinin bu ve benzeri yardımları sürdürmeye devam edecekleri öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi