EN FAZİLETLİ AMEL
Adabilim Okulları konferans salonunda gerçekleşen konferansa ortaokul ve lise öğrencilerinin tamamı katıldı. Yaklaşık bir saat süren konferansta, namazın amellerin en faziletlilerinden biri olduğunu dile getiren Mustafa Aydın “Namaz bizleri kulluğa çağırır. Allahu Teala Kur’an-ı Keriminde beni anmak için namaz kılın buyuruyor. Bizlerde rabbimizin bu davetine icabet etmeliyiz. Zira ahirette bildiklerimiz ile değil yaptıklarımız ile hesaba çekileceğiz. Şu soruyu herkes kendisine sormalı. Namaz için terk ettiğimiz işimiz mi var? İşimiz için terk ettiğimiz namazımız mı?”   

NAMAZ ALLAH İLE KONUŞMAKTIR
“Namaz kılan müslümanın kötü bir insan olamayacağını belirten Aydın “Müslümanın değeri namazı ile ölçülür. Namaz kılmak özgürlük ifadesidir, Allah ile konuşmaktır. Bu bilinçle namazlarımızı kılabilirsek tadili erkan üzere namaz kılmış oluruz” dedi

ÖĞRENCİLERDEN YAZARLARA HEDİYE
Adabilim Okulları Din Komisyonu Başkanı Ömer Bektaş konferansın öğrenciler adına çok faydalı geçtiğini belirterek vakit ayırıp davetimize icabet eden Mustafa Aydın hocamıza okulumuz adına teşekkür ediyorum dedi.

Editör: Haber Merkezi