Sakarya'da faaliyet gösteren 21 Haziran Milliyetçi Fikir Derneği'nin 3'ncü olağan genel kurulu geçtiğimiz günlerde dernek binasında gerçekleşti. Genel kurulun divan başkanlığına Kaan Gümüşel, divan üyeliklerine ise Orhan Gazi Kılıçaslan ve Kürşat Ergezen seçildi.

İki dönemdir dernek başkanlığını yürüten Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. İlhan Uçar, yaklaşık 2 yılı koronavirüs salgını gölgesinde geçen dönem hakkında bilgiler verdi.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ
Doç. Dr. İlhan Uçar, yapılan seçim sonucunda oy birliği ile yeniden dernek başkanlığına seçilirken yönetim kurulu üyeleri Tayfun Serbes, Serdar Çakan, Hasan Düzenli ve Oğuzhan Yıldız'dan (Genel Sekreter) oluştu.
Denetleme kurulu üyeleri ise Coşar Tok (Başkan), Orhan Gazi Kılıçaslan ve Engin İçöz oldu.

FAALİYETLER ARTIRILACAK
21 Haziran Milliyetçi Fikir Derneği Başkanı İlhan Uçar, önümüzdeki süreçte salgın tedbirleri sebebiyle ara verdikleri konuklu toplantılara ağırlık verileceğini belirtti.

Önceki yıllarda olduğu gibi halka açık konferanslar düzenleme niyetinde olduklarını belirten Başkan Uçar, Türk dünyası ve siyasi gündemle ilgili güncel konuların ele alınacağı; üyelerin hazırlayacakları seminer faaliyetlerinin de gerçekleştirileceğini söyledi

Editör: Haber Merkezi