Çalışmasının başlangıcında İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Salih Güvendi ve ev sahibi okul müdürü Mehmet Topaloğlu birer konuşma yaparak, 2023 Eğitim Vizyonu hakkında genel bilgiler verdi.

RAPOR HAZIRLANDI
Mini bir çalıştay ortamında gerçekleşen gençlik çalışmasında öğrenciler 2023 Eğitim Vizyonuna öğrenci gözüyle neler katabilecekleri konusunda görüş ve önerilerini sundu. Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hüseyin Tunca ile Ar-Ge Biriminden Recep Özen’in rehberliğinde gruplar halinde 2023 Eğitim Vizyonu üzerine çalışma yapan öğrenciler, günün sonunda eğitim vizyonuna katkılarını içeren sunuş raporu hazırladı.

ÖĞRENCİ KATILIMI
MEB tarafından 81 ilin milli eğitim müdürlerine yönelik düzenlenen “2023 Eğitim Vizyonu ve Değişimi Yönetmek” konulu çalıştay nedeniyle Antalya’da bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Sakarya ili eğitim camiası olarak 2023 Eğitim Vizyonu felsefesinin tüm paydaşlar tarafından en iyi şekilde anlaşılması noktasında çalışmalar yürüttüklerini ve bu anlamda öğrencilerin katılımıyla düzenlenen çalışmayı çok önemsediklerini belirtti.

TEŞEKKÜR ETTİ
Durmuş, 2023 Eğitim Vizyonu Sakarya Kelebek Etkisi Gençlik Aşısı adını verdikleri çalışmaya yarıyıl tatilinde olmalarına rağmen katkı sunan tüm öğrencilere, il milli eğitim yöneticilerine, çalışmaya katılan okulların yönetici ve öğretmenlerine, ev sahibi Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi’nin yönetici ve personeline teşekkür ederek, başarılar diledi.

KATILANLAR
Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi’nin ev sahipliğinde gün boyu devam eden çalışmaya; Cevat Ayhan Fen Lisesi, Sakarya Anadolu Lisesi, Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 15 Temmuz Fen Lisesi, Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi, İMKB Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Yılmaz Ercan Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi’nden öğrenciler katıldı.

Editör: Haber Merkezi