İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, 2018’in son gününde Milli Eğitim yöneticileriyle değerlendirme toplantısı düzenledi. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan liseye giriş sınavında (LGS) Sakarya’nın başarı sıralamasının 24. sıra olarak tescil edilmesinin, eğitim alanında yapılan çalışmaların güzel bir sonucu olarak camiaya büyük moral kaynağı oluşturduğunu belirterek, bu başarının üniversite sınavlarında da gerçekleşeceğini söyledi.

KELEBEK ETKİSİ 
Durmuş, yeni yılın ilk günlerinde yapılacak Sakarya 2023 Vizyon toplantısıyla ilgili, “Geleceğe kendi rengini kat ey çocuk, gökkuşağı renkleriyle bezenen yarınlar için. Sakarya Vizyon 2023 kelebek etkisini oluşturacaktır’ değerlendirmelerinde bulunuldu. Eğitimin her alanıyla ilgili çalışmaların ele alındığı toplantıda söz alan müdür yardımcıları ve şube müdürleri birimlerindeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

BAŞARI, SAĞLIK, BARIŞ, HUZUR 
İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, toplantı sonunda yaptığı değerlendirme konuşmasında, 2018 yılının eğitim çalışmaları yönünden çok verimli geçtiğini belirterek, 2019 yılının başta eğitim camiası olmak üzere Sakarya, ülkemiz ve tüm dünya insanlarına sağlık, huzur, barış ve başarı getirmesini diledi. 2018 eğitim faaliyetlerinin ele alındığı toplantıya İl Milli Eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi