Ali Dilmen İlkokulu bünyesinde ‘Yaratıcı Ve Drama Ritim Kursu ’ kapsamında ‘1.Dönem Sonu’ isimli drama gösterisi düzenlendi.

Giriş Açılış konuşması

Hoşgeldiniz gösterisi (1 sınıflar)

Dur yapma piyesi (3 sınıflar)

At Hırsızı Piyesi ( 3 sınıflar)

Nasrettin Hoca ( 2 sınıflar)

Sağırın hasta ziyareti ( 3 sınıflar)

Nasrettin Hoca (2 sınıflar)

Çocuk hakları gösterisi ( 3 sınıflar)

Ritim gösterileri..

Yaratıcı Ve Drama Ritim Kursu Eğitmeni Yasemin Soy ; Dolu dolu çok eğlenceli güzel bir dönemi geride bıraktık kısa kısa bir gösteri hazırlamak istedim kısa dönemde öğrencilerim gösteriye hazırlandı ve bugünü bekledik dedi..

Ali Dilmen İlkokulu Konferans Salonunda 1. dönem drama gösterisine katılım yüksekti.

Ali Dilmen İlkokulu 1,2,3 sınıf Öğrencileri tarafından oynanan ‘1.Dönem Sonu’ isimli gösteriye; Ali Dilmen İlkokulu Müdüresi Derya Karakavuz, idari öğretmenler,  öğrencilerin velileri katıldı.

Ali Dilmen İlkokulu Müdüresi Derya Karakavuz, “Çok heyecanlıyım çocukları izlerken çok heyecanlandım çok keyifli bir gösteri yaşadım Yasemin Soy hocama çok teşekkür ediyorum.Ögrencilerim çok güzel bir performans sergiledi değerli velilerimiz sizlerede desteklediğiniz için çok teşekkür ediyor ve sizleride tebrik ediyorum dedi..

Okul Müdüresi Karakavuz daha sonra Eğitmen Yasemin Soy ‘a çiçek taktim etti..Önümüzdeki dönem buna benzer etkinlikler yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi