Fransızca çeviri ihtiyaçlarınızda kalite garantili ve uygun fiyatlar eşliğinde sağlanan bir hizmeti çok da uzaklarda aramanıza gerek yok! Çeviri Çözümleri, uzun yıllara dayanan çeviri deneyimiyle başarılı sonuçlar elde etmeniz ve memnuniyet düzeyini yükseltmeniz adına tam da aradığınız tercüme bürosu!

Fransızca Çeviri Taleplertinizde Profesyonel Çözüm…

Fransızca çeviri, bilindiği üzere İngilizce ve Almanca ile birlikte sıklıkla tercih edilen bir çeviri hizmetidir. Bunda Fransa’nın günümüzde birçok alanda söz sahibi olması; Fransızcanın dünyanın birçok yerinde konuşulan bir dil olmasının etkisi büyüktür.

Çeviri Çözümleri, Fransa’nın ve Fransızcanın mevcut konumunun bilincinde bireysel ve kurumsal müşterileri için profesyonel Fransızca çeviri hizmeti sunmaktadır.

Dil ve Kültür Uyumlu Fransızca Çeviri Hizmeti

Birçok insan, Fransızca çeviri işlemini gerçekleştirirken dilin ve kültürün birbiriyle bağlantılı öğeler olduğunu unutmaktadır. Kaynak dilden hedef dile yapılan çevirilerde aynı zamanda kaynak kültürden hedef kültüre de çeviri yapılmaktadır.

Çeviri Çözümleri, tercüme sektöründe uzun yılların deneyimine ve bilgi birikimine sahip bir firmadır. Dolayısıyla müşterilerinin Fransızca çeviri ihtiyaçlarında dil ve kültür uyumlu bir hizmet sağlar. Hem Fransızcaya hem de Türkçeye iyi derecede hakim; hem Fransız kültürüne hem de Türk kültürüne hakim tercümanlara sahiptir. Dolayısıyla Çeviri Çözümleri için bir kaynak dili hedef dile; bir kaynak kültürü de hedef kültüre aktarmak hiç de zor değildir.

Yüksek Terminolojik Doğruluk Eşliğinde Fransızca Çeviri Hizmeti

Her sektörün kendine özgü bir terminolojiye sahip olduğu bilinen bir gerçektir. Tercüme sektöründe de ilgili alanın terminolojisine uygun bir çeviri hizmeti sağlamak büyük önem taşımaktadır. Ticari belgelerin doğru bir şekilde Fransızcaya çevrilememesi, firmanın ürünlerini karşı tarafa yanlış pazarlamasına neden olabilmektedir. Bir ülkenin ekonomik kalkınması bağlamında dış ticaret oldukça önemlidir.

Dolayısıyla Fransızca çeviri işleminde yapılan yanlışlar bir devletin dış ticaret akışını dahi etkileyebilmektedir. Aynı şekilde tıbbi bir dokümanda yanlış bir Fransızca çeviri hastanın hayatına dahi mal olabilmektedir. Hukuk alanında yapılan Fransızca çeviri hataları yasal ücretler ödemenize sebebiyet verebilmektedir.

Çeviri Çözümleri her alanda yüksek terminolojik doğrulukla Fransızca çeviri hizmeti sağlayan tercümanlara sahiptir. Böylelikle, teknik, pazarlama, finans, tıp, hukuk, web site vb. alanlarda ihtiyaç duyulan Fransızca çeviri hizmeti yüksek terminolojik doğrulukla müşterilere sunulmaktadır.

Fransızca Çeviri İşlemini Gerçekleştirdiğimiz Belgeler

Çeviri Çözümleri’nin birçok alanda uzman Fransızca tercüman kadrosu eşliğinde profesyonel Fransızca çeviri hizmeti sunduğundan söz etmiştik. Bu alanlarda birçok belgenin çeviri gerçekleştirilmektedir.

Sözleşmeler, toplantı tutanakları, mahkeme kararları, vekaletnameler, talepnameler, karar ve yönetmelikler vb. hukuki dokümanların Fransızca çeviri işlemi gerçekleştirilmektedir. Hukuk alanında uzman tercüman kadrosuna sahip Çeviri Çözümleri’nde üst düzey Fransızca hukuki çeviri hizmeti sunulmaktadır.

Tıbbi raporlar, ilaç prospektüsleri, hasta onam formları, klinik araştırmalar, hastane ve doktor web siteleri tercüme edilmektedir. Çeviri Çözümleri, tıp alanında uzman tercüman kadrosunu bünyesinde bulundurmaktadır. Böylelikle tüm tercüme süreçlerinde doğru ve güvenilir Fransızca tıbbi çeviri hizmeti sunulmaktadır.

Bilanço, banka hesap özeti, maaş bordrosu, dekont, fatura, kurumlar vergisi beyannamesi, gelir vergisi beyannamesi vb. finansal dokümanlar çevrilmektedir. Finansal terminolojiye ve rakamlara son derece dikkat edilerek Fransızca çeviri işlemi gerçekleştirilmektedir.

Gümrük, nakliye ve taşımacılık evrakları, ticari faturalar, ticari yazışmalar, sigortacılık evrakları ve web siteler için Fransızca ticari hizmeti sunulmaktadır. Ticari alanda yüksek doğrulukta ve güvenilirlikte hizmet sunulmaktadır.

Kullanım kılavuzu, katalog, broşür, CE belgesi, ISO ve TSE belgesi, teknik şartname vb. teknik dokümanların Fransızca çeviri işlemi gerçekleştirilmektedir. Teknik alanlarda uzman tercümanlarımızla teknik terminoloji ile uyumlu ve doğru Fransızca teknik çeviri hizmeti sağlanmaktadır.

Fransızca Yeminli Çeviri ve Fransızca Noter Onaylı Çeviri Hizmetimiz

Resmi belgeleriniz ve resmi işlemleriniz için Fransızca yeminli çeviri ve Fransızca noter onaylı çeviri hizmeti sağlıyoruz.  Müşterilerimizin vize, vatandaşlık, çalışma ve ikamet izni, evlilik, boşanma ve eğitim işlemlerinin hayatlarında ne denli öneme sahip olduğunu biliyoruz. Bundan dolayı ilgili işlemler için Fransızca yeminli çevirisi ve Fransızca noter onaylı çevirisi talep edilen belgeleri yüksek doğrulukta tercüme ediyoruz.

Kimlik, ehliyet, nüfus kayıt örneği, doğum belgesi, vekaletname, sicil gazetesi, diploma, transkript vb. belgelerinizi tercüme ediyoruz. İlgili belgelerin tercüme işlemi tamamlandıktan sonra kontrol işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Akabinde talep doğrultusunda yeminli tercüman kaşe ve imzalı veya noter tasdikine uygun bir şekilde düzenliyoruz. Son olarak tarafınıza teslimatını gerçekleştiriyoruz.

Tüm Fransızca Çeviri Taleplerinizde Güvenilir Adres Çeviri Çözümleri…

Fransızca çeviri taleplerinizde ister yazılı olsun ister sözlü olsun kaliteli ve güvenilir hizmet sağlıyoruz. Bilgi ve deneyim sahibi tercüme ekibimizle tüm çalışmalarımızı EN15038 Hizmet Kalite Standartları doğrultusunda gerçekleştiriyoruz.

Fransızca tercüme hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgiye www.ceviricozumleri.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 0553 910 31 32 veya 0212 221 45 21 numaralı hatlardan bizlere ulaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi