Sakaryaspor’a transfer olduğunda her kesin dilindeydi. Ben dahil “Kaliteli futbolcu transfer edildi” demişti. Ama o Dilaver’den ligin 4.haftasına kadar en ufak bir kıpırdama göremedim.

Tabii ki taraftarlarımız da görmedi çünkü maçlardan sonra “Nerden buldular. Yolda yürümesini bilmiyor” sitemi yaptılar bana. Benim cevabım ise lig uzun bir maraton. Bu Dilaver’i siz de alkışlayacaksınız, ben de” dedim. Çünkü kaliteli sporcu olduğunu hep söyledim.

Deplasmanda Manisa karşısında  adeta takımının kurtarıcısıydı. Attığı harika gol ise şapka çıkartılır cinstendi.

Gelelim evimizdeki namağlup Niğde maçına.

Bu maçta da Dilaver yine döktürdü. Yaptığı ortalar rakip kalede etkili olurken  attığı nefis kornerlerin bir tanesinde İlyas’ı  golle buluşturdu Dilaver. Daha ne yapsın?

Amed maçında da aynı performansı bekliyorum ondan.

Tribünler  dolu olmasa da  yine Tatangaların tezahüratı takımımızı ateşledi.

Yeni hocamız İsmail Ertekin’de de  Ahmet Yıldırımın hastalığı vardı.

Evinde tek forvetle sahaya çıkıyor. Takım çok koşuyor, kondüsyon tamam ama  gol geç geliyor. İsmail hoca buna bir an evvel  çare bulmalı.

Amed maçında çift forvetle oynarsak, golü ve golleri erken buluruz gibi geliyor bana.

Onun için İsmail hoca yol yakınken tek forvetli oyundan vazgeçip, çift forvetle oynatmalı.

Niğde Anadolu genç bir takım  ama koskoca 90 dakikada 2 net gol pozisyonu yakaladı. Ben ne yapayım böyle genç bir takımı? Sakaryaspor karşısında ezildiler. 2 direkten 6 net gol kaçıran Sakaryaspor tabiri caizse eze eze namağlup ünvanını elinden aldı. Bundan mutlu ne olabilir ki?   Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi ve değerli yöneticileri,  bu zamana kadar takımlarının kötü gidişine hep sabrettiler. Şimdi  koşan bir takıma sahip  oldular.

Bizler inancımızı kaybetmeyelim.   Sporcularımızı gereksiz yere eleştirmeyelim. Onlar sahada gerekeni yapmak için var güçleriyle mücadele veriyorlar. Aynı mücadelelerini önce Amed sonra da diğer maçlarda göstermelerini bekliyorum.

Sakaryasporumuza Amed maçında başarılar diliyorum. Hoş ve esen kalın.