Bu yıl Türkiye Liglerinde Cemil Usta sezonu değil adeta Pandemi sezonu yaşadık. Pandemi günlerinde acaba ligler oynanır mı oynanmaz mı derken Süper Lig ve TFF 1 lig maçları seyircisiz oynandı. İyi de oldu ancak ufak tefek haksızlıklarda olmuyor değil.

Koronavirüsünden dolayı hiç kimse sesini çıkaramıyor çünkü ligler normalde hiç oynanmayacaktı. Neyse ki oynandı. 4 büyüklerin lige hiçbir müdahalesi olmadan Başakşehir şampiyon oldu. Ben kutlamam kutlayan varsa buyursun kutlasın. 

Gelelim TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’a.

Alınan kararla liglerde direk Play Off oynatıldı. Bu duruma en çok itiraz eden Ankara Demirspor ‘Buna rağmen sahaya çıkar rakibimi yenerim’ dedi.

Sahaya da aynı konsantrasyon ve kararlılıkla çıkmıştı. Sakaryaspor berbat bir oyun oynarken Ankara Demirspor sahada sağlam durdu. Bileğinin hakkıyla Sakaryaspor’u yendi ve bir üst tura yükseldi.

Ben uzun süredir bu kadar kötü bir Sakaryaspor izlememiştim.  Kalecisinden forvetine herkes döküldü resmen. Bu futbolla hiçbir takım galip gelemezdi.

Koca şehrin şampiyonluk hayalleri de yıkıldı üstümüze. Çok yazık oldu. Benim şampiyonluk adayım Tuzlaspor. Umarım Tuzlaspor TFF 1’nci lige çıkar. Hoşça kalın, esen kalın.