Birçoğunuzun belki haberi yoktu ama bu şehrin Kadınlar 1.Ligi’nde bir takımı vardı. İşte o takımın geçtiğimiz hafta sonu kritik bir Play Off’a kalma maçı vardı. Ne yazık ki öne geçtiğimiz maçta İstanbul BBSK’ye 3-2 mağlup olduk ve son maçta Play Off’u elimizden kaçırdık.

Ben öncelikle Başkan Ömer Bektaş olmak üzere teknik ekip ve sporculara bizlere böyle bir heyecan yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Hafta sonunda birçok kez bizzat haber yapmak için değil, destek olmak için maçlara gitmiştim. Gerçekten desteği hak eden, iyi işler yapan bir takımımız vardı.

Yeterli desteği bulup bulmadıkları ise muamma. Belirli kişiler dışında gerçekten maddi olarak destek bulmakta zorlanıldı. Başkan Bektaş’ı gerçekten bu konuda çok takdir ediyorum. Kapı kapı gezerek, iş insanlarıyla toplanmalar yaparak, ziyaretler gerçekleştirerek şehrin bu takımı benimsemesini sağlamaya çalıştı.

Basın olarak bizim de eksiklerimiz oldu sanırım. Çok iyi bir şekilde anlatamadık bu mücadeleyi. Elimden geldiğince sayfalarımda yer vermeye çalıştım ben. Haftanın en az 5 günü her zaman 12’nci sayfamda yer vermişimdir Sultanlara. Bundan sonra da vereceğim inşallah. Voleybol ikinci plana atılması gereken bir spor değil, aksine sahip çıkılması gereken bir branştır.

İki sezondur Play off’u tek maçla hatta tek setle kaybediyoruz. Önemli olan bu seviyelerde kalmak, kalabilmek. İki sezondur bunu da başarıyoruz. İnşallah bundan sonra da başaracağız. Ben bu yönetime, bu teknik ekibe destek verildiğinde iyi şeylerin çıkacağını düşünüyorum.

Tekrar yaşattıkları heyecan için yönetime, teknik ekibe ve sporculara teşekkür ediyorum. Gerçekten elinizden gelen mücadeleyi ortaya koyduğunuza ben eminim, kefilim. Canınız sağ olsun!