Serin bir ramazan akşamında  yine bir play-of macerası ve yine esen Sakaryaspor rüzgarı. Taraftarını, medyayı, protokolü ne var ne yok tüm şehri arkasına alarak maça başlayan yeşil siyahlılar beklenildiği gibi Sarıyer engelinin  ilk ayağını güzel bir oyun ve net skorla rahat geçti.

Maça temkinli başlayıp emin adımlarla Sarıyer kalesine giden ev sahibi ekibimiz maç boyunca kalesinde çok da pozisyon görmedi desek yeri var. Buna etken olarak iki stoperimiz Berkay ve Yasin’in payı büyüktü. Dengeli sakin ve bir o kadar da agresif savunma yapan yeşil siyahlılarda kadife ayak Dilaver sahneye çıkarak art arda 3 nefis asistle Sarıyer’i adeta yıkan adam oldu. Berk İsmail sakatlık sonrası eski günlerine döndüğü maçta usta işi iki gol atarak üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Hemen hemen tüm hava toplarını alarak Sarıyer savunmasını da bir hayli zorladı. Orta sahada muhteşem üçlü Serkan-Oğuz ve maça tutuk başlayan ikinci yarı açılan Ferhat Sarıyer’in oyun kurma çabalarını erittiler. Vasat bir oyun sergileyen tek oyuncu Zayitti ki o da iki net fırsat yakaladığı maçta suskunluğunu bozamadı. Kendini finale saklamıştır inşallah.

Sakaryaspor  Sarıyer karşısında sahada  dört dörtlük bir oyuna 4 de güzel jeneriklik gol sığdırarak finalin kapısını sonuna kadar araladı. Sahada varını yoğunu veren yedekten girip aynı tempoya ayak uyduran tüm futbolcuları ve teknik heyeti  can-ı gönülden tebrik ediyorum.  Finale bir kala böylesi zorlu bir maçta oynanan oyuna ve mücadeleye ancak şapka çıkartılr. Tüm Türkiye taraftarıyla bütünleşen ve kenetlenen  Sakaryaspor’un   ve Sakarya şehrinin futbolu ne kadar çok sevdiğini ve üst ligleri ne kadar arzuladığına şahitlik etti. Darısı final maçında inşallah.