Sakaryasporumuz bugün evinde ilk 5 girmek için mücadele veren Kırşehir Belediyespor ile oynayacak. Maalesef bu sezon evimizde hiç de rahat maçlar çıkaramadık. Ne kadar puan dağıttıysak evimizde dağıttık. Artık puan kaybına tahammülümüz yok ama. Play Off hattının dışıyla aramızda 5-6 puan var. İlk 5 içerisinde kalmak istiyorsak bu maçı kazanmalıyız. Sezon sonuna kadar puan kayıplarını da minimum seviyede tutmalıyız.

Yeşil siyahlı temsilcimiz gerçekten bu ligin iyi takımlarından bir tanesi. İyi futbolcularla lige başladık ama bir türlü istediğimiz seri gelmedi. Bu seri gelmeyince de hep yerimizde saydık durduk. Eyüpspor bizden daha iyi bir takım değil kesinlikle. İki maç oynadık onlarla ve ikisinde de oyun olarak üstün olan taraf bizdik. Sakaryaspor nasıl 16 puan fark yedi diye soracak olursanız, valla onu kimse gibi ben de anlamış değilim.

Şampiyonluğun en güçlü adayı Eyüpspor. Artık bu kimse için sürpriz değil. Sakaryaspor’un bundan sonra ligi en iyi puanda ve yerde bitirmek için çabalaması lazım. Play Off’tan da olsa bir şampiyonluk istiyorsak futbolcuların ödemelerini yapmamız lazım. Para olmayınca alemi cihan gelse yine olmaz. Play Off’ta başarılı olacak bir kadromuz var. Sadece bu kadroyu doğru kullanmak lazım. Maddi sorunlar hallolursa gerisi hallolur. Sakaryasporumuz bu sezon Spor Toto 1.Lig’e çıkacaktır. Buna inanıyorum. Kırşehir maçında yeşil siyahlı ekibimize başarılar diliyorum.