Sakaryaspor kendisine ters gelen Ergene Velimeşespor’u yendi ama çok zorlandı. Kendi evinin avantajını üç puan alarak iyi kullanan ekibimizin oynadığı futbol taraftarlarca çok beğenilmedi.

Mücadele açısından futbolcularımız gayretli ve azimliydiler ama şahsi hatalardan yenilen iki gol rakibe direnç verdi. Peş peşe atılan goller bile rakibi yıldırmadı aksine daha açık bir futbol sergilediler. Sakaryaspor’u da bayağı bir zorladılar.

Sporun en güzel yanlarından biri de rövanş maçlarıdır. Böyle maçlar taraftarların da ilgisini çeker. Bu karşılaşma da böyle oldu. Zor da olsa maç kazanıldı

Velimeşe maçında üst üste atılan gollerle sporcularımız maç bitti düşüncesinde olunca oyun rakibin açık futbolu ile heyecanlı halde devam etti. Uzatmalar bitmez hale geldi.

Rakip takım teknik direktörü Özgür Sağlam, oyuncu değişikliklerini erken dakikalarda yaparak kozlarını oynamış oldu. Sakaryaspor, Velimeşe’ye oranla oyuncu değişikliklerini biraz daha bekletti ve geç davrandı. İstikrarlı gidişte Ali Özgün ve Ozan Sol’un takıma pek faydası olmuyor gibi.

Liderliğin keyfini süren Sakaryaspor taraftarları play-off oynamak istemeden direkt çıkmak istiyor. Velimeşespor’un 9 numaralı oyuncusu Yakup Alkan ve 10 numaralı oyuncusu Gökay İravul göze batan futbolculardı.

Bu haftadan itibaren Sakaryaspor, Hekimoğlu Trabzonspor ve Sivas Belediyespor’un maçları heyecanla takip edilecek. Galibiyetin iyisi kötüsü olmaz Sakaryasporlu taraftarların stattan mutlu ayrılmalarından daha güzel bir şey olamaz.