Önceki gün Beylik Kebapta Basın Emekçileri unutulmadı. Spor basınına plaketlerini Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk, Başkan yardımcısı Cevdet Sarı, Basın Sözcüsü İbrahim Koşutan Genel Sekreter Pınar Batman, Kadınlar kolu başkanı Canan Küsmez, Disiplin kurulu başkanı Orhan Can, Gençlik kolları Başkanı Özge Öztürk, Yönetim kurulu üyeleri Ersan Küsmez, Ersin Kestaneciler ve Ayhan İnan verdi. Büyük ilgi gören gecede spor adamları harika bir organizasyona ev sahipliği yaptı.  

Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk ve Yönetim Kurulu, Duayen ağabeyimiz Suat Beyenal’ın önerisi ile doğum günümü unutmadı. Işıklar söndü ve mumlar yandı. Doğum günü pastam da önüme geldi. Bana bu güzel jesti yapan isimlere çok teşekkür ediyorum.

İlk konuşmayı yapan çok mütevazi görünümlü adam gibi adam yeni Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat İnanç oldu. Konuşmasını çok beğendim. Sakarya’mızın spor işlerine hareket getireceğine adım gibi eminim. Projelerini sabırsızlıkla bekliyorum.

İnanç’ın ardından Zeki Aydıntepe ve Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk konuştu. Başkan Zeki Öztürk zaten basının nabzını iyi ölçüyor. Kendisi spordan çok iyi anlayan bir spor adamıdır. Ben çok plaket almayı sevmem ama Zeki Öztürk bey ve duayen gazetecimiz Suat Beyenal ağabeyimiz mutlaka gel dediler. Ben de kırmadım geldi. İyi ki de gelmişim. Bana harika bir müzikli bir doğum günü sürprizi yaptılar.

Ben bu güzel plaket organizasyonunu düzenleyen başta Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk’e ve değerli yönetimine çok ama çok teşekkür ediyorum. Spor muhabiri olarak çok mutlu oldum ve her yıl da böyle olmasını diliyorum. Hoşça kalın, dost kalın arkadaşlar.