İddiaya göre İstanbul'da yaşayan Ş.Ö., ailesiyle birlikte tatil yapmak için geçtiğimiz günlerde Karasu’ya geldi. Sahilde arkadaşlarıyla yürüyüş yapan Ş.Ö., evine giderken söylenenlere göre aracıyla yanına yaklaşan T.A tarafından sözlü tacize uğradı.

Tacize uğradığını belirten genç kız, T.A'ya sözlü karşılık verirken aracın fotoğrafını çekti.
Genç kızın kendisini polise şikayet edeceğini söylemesiyle deliye dönen T.A., arabasıyla genç kızı ezmeye kalktı.

ŞİDDETE UĞRADI

Ezilmekten kurtulan Ş.Ö., yol kenarında bulunan bir tekel büfesine sığındı. Hemen arkasından gelen saldırgan T.A., büfeye girdiği gibi Ş.Ö.'ye vurmaya başladı. Büfenin içinde kurtulmak için kaçmaya çalışan Ş.Ö., büfenin deposunda da korku dolu anları yaşadı. T.A. genç kızın telefonunu alarak, "Bu telefonla mı beni çekip şikayet edeceksin" diyerek kızın telefonunu kırdı. Saldırganın boşluğunu yakalayarak kendini büfeden dışarıya atan Ş.Ö kendini zor kurtardı.

BAŞKA BİR KADINA SIĞINDI

Dehşet veren anlar yaşayan Ş.Ö, kurtulmak için bu kez kaçtığı cadde üzerinde bir kadının aracına sığındı. Genç kızın kaçmasıyla bayiden çıkarak aracına yönelen T.A, iddialara göre aracından aldığı silahla cadde üzerinde bulunanları da tehdit etti.

Can havliyle sığındığı bir kadının aracıyla karakola götürülen Ş.Ö, kendisini taciz eden ve döven kişiden şikayetçi oldu. Polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalanan T.A, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Haber Merkezi