Olay Adapazarı Yenikent Bölgesi’nde bulunan Karaman Mahallesi’ndeki Tes-İş Adapazarı Anadolu Lisesi’nin önünde meydana geldi. İddiaya göre okuldan çıkan 17 yaşındaki 11. sınıf öğrencisi K.İ.E. isimli öğrenci içlerinde öğrencilerinde bulunduğu bir grup tarafından çembere alındı. Okul kapısında yaşanan olay sırasında isimleri henüz öğrenilemeyen grup, öğrenciye sille tokat girdi. Aldığı darbelerle kanlar içinde kalan K.İ.E.’ye grup içindeki bir kişi iddiaya göre bacağından bıçakladı.

Ancak K.İ.E.’nin bacağına giren bıçak öğrencinin cebindeki madeni bozuk paralara denk geldi. Bıçak darbesinden cebindeki madeni bozuk paralar aracılığıyla kurtulan 17 yaşındaki K.İ.E. aldığı yumruk ve tokat darbelerinden kurtulamadı. Okul kapısı önüne gelen bir servis sürücüsünün tanık olduğu o anlarda kanlar içinde kalan öğrenci güçlükle grubun elinden kurtulurken, öfkeli grup yaya olarak olay yerinden uzaklaştı
 Yaşanan olayla birlikte devreye polis girdi. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü aralarında öğrencilerinde olduğu grupla ilgili olarak çalışma başlatırken, okul kapısı önünde hastanelik edilen K.İ.E.’nin de ifadesine başvurdu. 

Editör: Haber Merkezi