Süleyman Hamutçu'nun daha önce de 2 kere daha hayatına son vermek istediği yakınları tarafından iddia edilirken,  ardından "çocuğuma iyi bakın" notu ile silahla intihar ederek hayatına son verdi.

Karasu Yalı mahallesi 156. sk üzerinde bulunan bir binada sabah saatlerinde meydana gelen olayda psikolojik sorunları iddia edilen Süleyman Hamutçu (30) sabah 09.55 sıralarında ikamet ettiği evde silahla hayatına son verdi. Silah sesini duyan komşuları durumu Polis ekiplerine bildirdi. Haber verilmesi üzerine hızla eve ulaşmaya çalışan bazı yakınlarından Oğuz T. isimli kişi ön kapıdan giremeyince arka balkon kapısından girerek Süleyman Hamutçu'ya ulaştı.

NOT BIRAKTI
İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri şahısın hayatını kaybettiğini belirledi. Haberi alan yakınları ve iş arkadaşları şok yaşarken aynı dakikalarda bölgeye Cumhuriyet savcısı gelerek incelemelerde bulundu. Burada yapılan ön otopsi sonrası Süleyman Hamutçu'nun cansız bedeni Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Süleyman Hamutçu’nun daha önce 2 defa daha hayatına son vermek istediği ve intihar girişimlerine yakınlarının engel olduğu iddia edildi. Öte yandan Hamutçu’nun, sabah 07:30 sıralarında bazı yakınlarını arayarak “Hayatıma son veriyorum. Çocuğuma iyi bakın hakkınızı helal edin” dediği belirlendi.

Editör: Haber Merkezi