Adapazarı’nda trafikte seyreden Sinem Ö.’nin aracına bir aracın çarpması ve ardından, iki erkek tarafından aracından indirilerek sokak ortasında dövülmesi olayının perde arkası gün yüzüne çıktı. Sinem Ö., kendisini dövenlerin, babası ve ağabeyi olduğunu söyledi.

ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİLER

Duyanları hayrete düşüren olayın detaylarını Yeni Sakarya Gazetesi ile paylaşan Sinem Ö. o günü, öncesini ve sonrasını şu ifadelerle anlattı; “Annem ve babam boşanma aşamasında. Babam benden yalancı şahitlik yapmamı istedi. Ben de anneme karşı olmak istemeyerek kabul etmedim. Ben kabul etmeyince babam olacak C.S. bu durumu hazmedemedi. Ablam eşini kaybetti. Biz de bayramın ikinci günü mezarlıktan dönerken yanımdaki kişiyi annem zanneden babam ve ağabeyim bize arkadan çarptı. Kırmızı ışıkta aracımla durdum, yanıma beyaz bir kamyonet yanaştı. Durdu kamyonet birden hareketlenerek sağdan aracıma hızla vurup kaldırıma doğru sürükledi. O an yanımda ablam ölüyor sandım kafası vurdu. Arabadan indim ablam ölüyor ne yapıyorsunuz, indiğimde arabadan karşı taraf inip, bir anda saldırdılar yere atıp kaburgalarımı ve kafamı tekmelemeye başladılar ve seni öldüreceğiz diye küfürler ettiler. Vatandaşlar ellerinden beni almaya çalıştılar. Ambulans gelince polisle olay yerinde sesleri duyunca kaçtılar. Evraklarımız şu anda karakolda ve süreç de bugün tamamlanacak. Biz nöbetçi savcılığa da çıktık. Adaletin yerini bulmasını temenni ediyoruz.” dedi.

“YALAN BEYAN İLE MAHKEME AÇTILAR”

Olay anında yaşanan videolara ulaşmak isteyen Sinem Öz.’nin eşi Hamdi Ö. ise videolara ulaşmak istediğini belirterek konu ile ilgili bilgi verdi. Eş Hamdi Ö., “Bayramın ikinci günü babası ve abisi Karaman Duble yolundaki ışıklarda eşime çarpıp araçtan indirerek darp ediyorlar. Ben de bu darp videolarına ulaşabilmek için bu şekilde bir şey yaptım. Eşim 8 yıldır babası ile aynı yerde çalışıyordu. Olaydan sonra babası eşimi işten çıkardı ve dükkanın kilitlerini değiştiriyor. İşten çıkarma ile ilgili şu anda iş mahkemesine başvurduk. Darp videoları karakolda varmış, avukatımızla birlikte eşim karakola gittiler görüntülere ulaşmak için. Eşimin darp edildiğini gören vatandaşlar araçlarından inerek eşime yardım etmişler ve ağabeyini uzaklaştırmaya çalışmışlar. Ağabeyi ve babası bizi darp ettiler diye mahkemeye başvurmuş. Elinde görüntüleri olan vatandaşların 0 544 952 16 70 numaralı telefondan bana ulaşmalarını rica ediyorum. Haberdeki görüntülerin tamamı gerekiyor” diye konuştu.

EŞİ HAMDİ Ö. BU GÖRÜNTÜLERİN DEVAMINI İSTİYOR

Editör: Haber Merkezi