Kasten Öldürme, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İthal etme. Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Resmi Belgede Sahtekârlık gibi 18 ayrı suçtan aranan M.A. Karasu İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timlerinin de destek verdiği operasyon ile JASAT dedektifleri tarafından yakalandı.

Ayaküstü yemek yenilen bir iş yerine geleceği duyumunun alınması üzerine JASAT dedektifleri Karasu İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timleri ile birlikte müşterek operasyon düzenledi.  
06 Ocak 2022 gece saatlerinde düzenlenen operasyon sonucu M.A. isimli şahsın kaçmasına fırsat verilmeden yakalandı. M.A. isimli şahsın üzerinde başkası adına sahte sürücü belgesi ve seri numarası kazınmış 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

M.A. hakkında Resmi Belgede Sahtecilik ve 6136 Sayılı kanuna muhalefet suçlarından Karasu Jandarması tarafından ayrıca tahkikat başlatıldı. Zanlı Jandarmadaki İşlemlerinin ardından mevcutlu olarak sevk edildiği mahkemece 36 YIL 39 AY 45 GÜN kesinleşmiş hapis cezası sebebiyle tutuklanarak Ferizli L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Editör: Haber Merkezi