Olay Doğançay Melekşesolak Mahallesinde 08.01.2022 tarihinde meydana geldi. A.Ç. isimli şahsın yazlık olarak kullandığı ikametinde meydana gelen hırsızlık ihbarı sonrası harekete geçen Jandarma Asayiş Timleri ilk olarak Geyve ilçesinde faaliyet gösteren ikinci el eşya satışı yapan dükkânlar ve hurdacılarda araştırma yaptı. Yapılan araştırma sonrasında Alifuatpaşa Mahallesinde hurdacılık yapan bir işletmede çalıntı mallara ulaştı. 

Toprak Delme Makinesi, Matkap, 250 Amper Kaynak Makinesi. Motorlu Testere ve 30 metrelik seyyar kablo olmak üzere yaklaşık 10.000 TL. Değerinde çalıntı mallar teslim alınarak sahibine eksiksiz olarak teslim edilmiştir.
Çalıntı malları satan kişinin Y.A. isimli şahıs olduğunu tespit eden Jandarma Asayiş timleri Melekşesolak Mahallesinde bulunan ikametinde şahsı yakalayarak gözaltına almıştır. Y.A. isimli şüpheli şahıs ile yapılan mülakat sonrası suçunu itiraf etmiş olup, 09 Ocak 2022 tarihinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ferizli’de bulunan Sakarya F Tipi Kapalı Cezaevine gönderilmiştir.

Editör: Haber Merkezi