Edinilen bilgilere göre; Kaza, Hendek Yenimahalle Mahallesi Abdurrahman Gürses Caddesi üzerinde öğle saatlerinde meydana geldi. Pat pat sürücüsü R.Ö., direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yattı. Meydana gelen kazada sürücü R.Ö. (39) ve yolcu olarak bulunan F.D. (57) hafif şekilde yaralanırken diğer yolcu G.T. (58) ise ağır yaralandı.

1’İ AĞIR 3 YARALI
İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince hafif yaralanan R.Ö. ve F.D. Hendek Devlet Hastanesine kaldırılırken ağır yaralı olan diğer yolcu G.T. (58) Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Öte yandan kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Öte yandan kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken kontrolünü kaybeden pat pat sürücüsünün yan yattığı da kayıtlarda görüldü. 

VATANDAŞLAR YETKİLİLERE SESLENDİ
Sürekli kazaların meydana geldiği aynı noktada vatandaşlarda tepkilerini göstererek daha önce de talep ettikleri hız kesici tümsek ya da kavşak yapılması noktasında taleplerini yinelediler. Vatandaşlar yetkililere seslenerek burada biri veya birileri can vermeden bir an önce hız kesici tümsek veya kavşak çalışmasının yapılmasını talep ettiler. MEHMET KAVİS

Editör: Haber Merkezi