Adapazarı'nda sabah saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Alınan bilgiye göre, Semerciler Mahallesi Sait Faik Sokak üzerindeki bir binanın 1'inci katında yaşayan ve evde tek başına olan yaşlı adam, aniden fenalaşıp yere yığıldı. 

Yere yığılan yaşlı adamın bağrış sesleri üzerine endişeye kapılan komşuları, 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

HAREKETLİ ANLAR YAŞANDI
İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, evde kapıyı açan olmayınca itfaiye merdiveni ile eve balkondan girmeyi denedi. Ancak balkon da kilitli olunca ve sokağın dar olması nedeniyle itfaiye aracı eve fazla yaklaşamayınca ekipler ambulansı evin camının altına yaklaştırıp üstüne çıkarak evin camından şansını denedi.

İTFAİYE CAMDAN İÇERİ GİRDİ
Ambulansın tepesine çıkan itfaiye eri, evin camını açarak içeriye girdi. Camdan eve giren itfaiye erinin kapıyı açmasıyla daireye giren sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaşlı adam, sedye ile aşağıya taşındıktan sonra ambulans ile hastaneye kaldırıldı. (halk54)

Editör: Haber Merkezi