Karasu'da esnaflık yapan evli ve 3 çocuk babası Erdal Sakız, 11 gün önce ilçedeki büfesini kapattıktan sonra Kurudere mahallesindeki evine gideceğini belirterek aracıyla ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı.

5 yılı aşkın süredir ayrı yaşadığı ve boşanmak üzere olduğu eşi, ailesi ve Özbekistan uyruklu sevgilisi tarafından kayıp ihbarları yapılan Erdal Sakız 10 gün boyunca kayıp olarak arandı.

Cumartesi günü sabah saatlerinde Kocaali - Hendek ilçeleri arasındaki Çam Dağı'nda ormanlık alanda gezenler araç içerisinde bir ceset gördüklerini jandarmaya ihbar etti. Jandarma ekipleri cesedin Erdal Sakız'a ait olduğunu belirledi.

Fotoğrafta cesedi aracın yanında yatar haldeki Erdal Sakız'ın başı ve göğüs bölgesinden çok sayıda isabet aldığı, neredeyse bütün vücudunun kanlar içerisinde olduğu görüldü.

Erdal Sakız'ın cansız bedeni otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsündeki Otopsi Merkezi'ne gönderildi.Rüyasında arabasının içinde öldüğünü gören Erdal Sakız'ın kabusu gerçek oldu .

Sakız otopsinin ardından Kurudere Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi. Jandarma ekipleri, konunun cinayet mi yoksa intihar mı olduğu yönünde araştırmalarını sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi