Müge Anlı'da ilginç bir olay yaşandı. İddialara göre; gurbetçi Gülseren Çınar, tüm mal varlığını Ali Akyıldız isimli medyuma kaptırdı. Çınar'ın kızı Yasemin, "Annem, İzmir'de bir medyuma gitmiş. O medyum da annemi Afyonlu 'Mehmet hoca' isimli kişiyle tanıtırmış. Sözde hoca eve gelip üfleyip gidiyormuş" ifadelerini kullandı. Anne Çınar ise dolandırılmadığını anlatıp herkesi şaşırttı.

“ANNEM HER ŞEYİ SATTI”

Müge Anlı'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Yasemin Çınar, annesi Gülseren Çınar'ın tüm mal varlığını Ali Akyıldız isimli medyuma kaptırdığını anlattı. Annesinin sözde hocayla tanıştıktan sonra aklını yitirdiğini dile getiren Yasemin, "Annem Almanya'daki hesabından 90 bin Euro çekmiş. Kuşadası'ndaki yazlığını başkasına devretmiş. İzmir Balçova ve Manavgat'taki arsaları da satmış. Annem kaybolduktan sonra babam geri kalan malları kurtarabilmek için boşanma davası açtı ancak elimizde avucumuzda bir şey kalmadı. Annem, İzmir'de bir medyuma gitmiş. O medyum da annemi Afyonlu 'Mehmet hoca' isimli kişiyle tanıtırmış. Sözde hoca eve gelip üfleyip gidiyormuş. Ne hikmetse evin tapularının fotoğraflarını çekmeyi ve anahtarlarını almayı ihmal etmemiş. Anneme musallat olunduğuna inandırılmış ve 20 milyon liralık senet imzalatmış. Annem o hocanın etkisi altına girdi" dedi.

KIZINI YALANLADI

Kızının iddialarını yalanlayan Gülseren Hanım, kızının bu iddiasını yalanladı. "Her şey benimdi. Sattım. Konu mahkemeye intikal etti" diyerek Ali Akyıldız'ı savundu. Müge Anlı ise "İnternetten tanıştığınız kişiye nasıl malınızı mülkünüzü verirsiniz. İlk defa birisine dolandırıldığını anlatmaya çalışıyorum" diye konuştu. Anlı, Gülseren Hanım'ın "Ruhumu kirleten eşimi bıraktım. Prangalarımdan kurtuldum" dediğini de açıkladı. İddiaların odağındaki Ali Akyıldız ise "Kahin değilim, şarkı söyler fal bakarım" diyerek hakkında yapılan suçlamaları reddetti.

“KARASU’DA EV VERDİK”

Yayına bağlanan bir izleyici ise "Bu Ali Bey, lüks bir araba ve yanındaki iki genç kadınla eşimin yanına gelip gittiler. Kocamı kandırdılar. Evini aldılar. Bankadaki parasını aldılar" diyerek sitem etti. Art arda gelen ihbarlar üzerine ise birçok seyirci Sakarya Karasu ilçesinde Ali Akyıldız ile görüştüğünü iddia ederek, “Şahıs bize fal bakmanın ardından annemi dolandırmaya çalışarak Karasu’da bulunan evlerimizi ve arsalarımızı borç senedi ile üzerine almaya çalıştı. Annem Karasu’daki evi adamın üstüne geçirmesinin ardından Mehmet Hoca denilen şahıs ortadan kayboldu” ifadelerine yer verdi.

Olayların ardından bu sabah canlı yayına çıkan Güseren Çınar, Ali Akyıldız tarafından dolandırıldığını kabul etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi