Bu kapsamda Geyve Saraçlı Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda bin 900 metrelik güzergâh daha güvenli hale getirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği V kanal çalışmalarına devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmalar sonrasında Geyve ilçesi Saraçlı Mahallesi’nde V kanal imalatları tamamlanarak bin 900 metrelik güzergâh yeni yüzüne kavuşturuldu ve daha güvenli hale getirildi.

Hayırlı olsun

V kanal çalışmaları ile yağışlarda su birikintilerinin önüne geçildiğine, yağmursularının yola zarar vermesini engellediğine yer verilen açıklamada şu ifadeler yer aldı: “V kanal çalışmalarımızla yolların ömrünü uzatıyor, yağmursularıyla taşınan malzemelerin tahliyesini kolaylıkla yapabiliyoruz. Kırsal mahallelerde başlattığımız çalışmalar neticesinde Geyve Saraçlı Mahallesi’nde bin 900 metrelik güzergâhta V kanal imalatını tamamladık. Çalışmalarımız şehir genelinde devam edecek. Mahallelerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.

Editör: Haber Merkezi