Edinilen bilgiye göre, Pamukova İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından duyum üzerine harekete geçti. Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı Erikli Mahallesi'nden çalınmış olan 16 Z *** plakalı aracın Pamukova-Mekece Mahallesi'nde seyir halindeyken Jandarma ekipleri tarafından kurulan yol kontrolünde N.A. yakalandı. 

Çalıntı aracın 14 AAG *** plakalı oto kurtarıcısı üzerinde ve ön plakasının sökülü olarak seyir halinde olduğu tespit edilmiş ve söz konusu çalıntı araç ile birlikte kurtarıcı sürücüsü N.A. Jandarma devriyeleri tarafından yakalanmıştır. 
Olayla ilgili olarak 16 Z *** plakalı aracın sorgulaması yapıldığında Bursa ili Ertuğrulgazi polis amirliği tarafından çalıntı araç olarak arandığı tespit edilmiştir. Araç sürücü N.A. tarafımızca yakalanmış, kullanmakta olduğu 14 AAG *** plakalı kurtarıcı ve üzerinde bulunan çalıntı araç muhafaza altına alındı. Şahıs Hakkında Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda Kilitli eşya hakkında hırsızlık suçundan tahkikata başlanılmış olup Cumhuriyet Savcılığı'na mevcutlu olarak sevk edildi.

Editör: Haber Merkezi